Un primar PSD nu înţelege cum a pierdut Ponta alegerile: "proiectele s-au realizat cu fonduri alocate de guvernul Ponta, oamenii au votat cu Iohannis"

Un primar PSD nu înţelege cum a pierdut Ponta alegerile:

Liderii de organizaţii judeţene şi locale din PSD îşi ling rănile după înfrângerea usturătoare pe care a suferit-o Victor Ponta în faţa primarului de Sibiu, Klaus Iohannis. Mulţi nu înţeleg cum s-a întâmplat acest lucru, mai ales că Ponta era favorit să ocupe fotoliul de la Cotroceni.

 
În municipiul dâmboviţean Moreni, prezenţa la vot a ajuns, la ora închiderii secţiilor de votare, la 10.474 de alegători din cei peste 17.000 aşteptaţi, în total, la urne, după cum relevă numărătoarea paralelă a PSD. Victor Ponta a obţinut 5.265 de voturi, iar Klaus Iohannis, 5.018, mai precizează sursa citată.
 
Victor Ponta a obţinut 5.265 de voturi, iar Klaus Iohannis, 5.018, după cum relevă numărătoarea paralelă a PSD Dâmboviţa.
 
Preşedintele PSD Moreni, Constantin Dinu, primar al municipiului dâmboviţean a declarat cu privire la rezultatele votului - ,,mă bucur că mi-am făcut datoria, comparativ cu alte localităţi din judeţ. Sunt lucruri însă care îmi scapă, pe care nu le înţeleg, la Moreni, am dovedit schimbare în bine prin numeroase proiecte, iar oamenii nu au recunoscut acest lucru. Astfel, de exemplu, în două zone în care am schimbat în bine aspectul edilitar, cu lucrări de modernizare şi reabilitare a infrastructurii rutiere, respectiv în zona centrală, pe A.I.Cuza şi pe Republicii, am pierdut, iar oamenii au votat cu Iohannis. Şi aceasta în condiţiile în care proiectele s-au realizat cu fonduri alocate de guvernul Ponta”, a declarat Dinu Constantin, primarul din Moreni.
 
 
La Moreni, s-au prezentat până la ora închiderii secţiilor de votare, 10.474 de alegători din cei 17.665 aşteptaţi, în total.
 
În procente, Victor Ponta a obţinut 50,27 din voturi, iar Klaus Iohannis, 47,91.
 
191 de voturi au fost declarate nule, potrivit numărătorii paralele a PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: