Un interlop temut a ameninţat că-şi dă foc în faţa clubului Colectiv. Susţine că este hăituit de poliţişti şi procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Marian Tudorache, zis Becu, a ameninţat că îşi dă foc în faţa clubului Colectiv. Scena a avut loc miercuri în faţa clubului în care, în urmă cu trei ani, a avut loc teribilul incendiu.

Becu a venit cu o sticlă de benzină şi mai multe dosare şi a ameninţat că îşi dă foc, potrivit România TV. 

Interlopul din Târgovişte spune că este supus permanent abuzurilor poliţiştilor şi procurorilor, fiind cercetat pentru proxenetism şi trafic de influenţă. Acesta mai spune că poliţiştii din Dâmboviţa l-ar fi şantajat.

”Vreau să fiu cercetat în mod legal şi nu în mod abuziv cum vor ei. Sunt cetăţean al României. Am drepturi. Dacă nu ia nimeni măsuri, îmi dau foc. Am ajuns la nivelul ăsta în România că nu am de unde să le dau bani. Le-am dat 50.000 până acum”, a spus bărbatul. 
 

Unul dintre cei mai agresivi proxeneţi români din Spania, Marian Tudorache, zis Becu, s-a ales cu al doilea mandat de arestare în România. Procurorul DIICOT care l-a anchetat arată că interlopul deţine supremaţia pe piaţa prostituţiei din Madrid, după ce i-a înfrânt pe locotenenţii celebrului Ion Clămparu, zis „Cap de Porc”.

Marian Tudorache (foto youtube) este cercetat  de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism, Biroul Teritorial Dâmboviţa, într-un caz în care este investigat modul în care zeci de tinere românce au fost înşelate şi forţate să se prostitueze în Spania. 

Imagine indisponibilă

Acuzaţiile în cazul lu Becu: constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi spălare a banilor. În acelaşi dosar au fost cercetataţi şi doi dintre locotenenţii săi, Catălin Marius Chiţă şi Alberto- Daniel Şerban. Potrivit DIICOT, Chiţă este un fost poliţist care l-ar ajuta pe interlop cu informaţii despre concurenţa în ce priveşte reţelele adverse de crimă organizată şi chiar ar fi determinat diverşi poliţişti să folosească neautorizat bazele de date, obţinând astfel informaţii pe care i le-a transmis lui Becu. În special era vorba de date personale ale unor tinere care urmau să se prostitueze în folosul grupării.

Potrivit procurorilor DIICOT, „Becu” este interlopul român care a preluat spre coordonare şi o parte din grupul infracţional organizat constituit de Ion Clămparu, odată cu încarcerarea celui din urmă de către poliţia din Spania. Astfel, s-a mai stabilit că acesta  controlează o reţea de prostituate pe raza oraşelor Madrid şi Castellion, precum şi din cartierul Slough din Londra.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite