Un fotbalist de la Petrolul Răscăieţi, lovit cu levierul pe terenul din Crovu. Ionuţ Cristea a trăit clipe groaznice

Un fotbalist de la Petrolul Răscăieţi, lovit cu levierul pe terenul din Crovu. Ionuţ Cristea a trăit clipe groaznice

Cazul disputei dintre Juventus Crovu-Petrolul Răscăieţi (1-0), va ajunge joi pe masa Comisiei de Competiţii şi Disciplină

Actele de violenţă au ajuns să atingă cote extreme pe stadioanele dâmboviţene. La disputa din Liga a 5-a (Onoare Vest), dintre Juventus Crovu şi Petrolul Răscăieţi (1-0), un jucător al echipei oaspete a fost aproape de o tragedie, în Sâmbăta Paştelui, după ce a fost lovit de un adversar cu levierul, în minutul 85 al jocului.

 
Ionuţ Cristea a trăit momente de coşmar pe terenul din Crovu, după ce a fost agresat de doi componenţi ai Juventusului, la capătul unei faze de poartă. Potrivit martorilor oculari, scena de film horror a pornit de la o acţiune de atac a formaţiei gazdă, la capătul cereia a avut loc un clinci între jucătorul cu numărul 10 de la Juventus şi Cristea. 
 
Conflictul s-a accentuat în momentul când pe teren şi-a făcut apariţia pe teren, un jucător de pe banca de rezerve al echipei gazdă (titular în prima repriză), cu un levier în mână. Pe neaşteptate, cel din urmă l-a lovit cu obiectul metalic pe fotbalistul din Răscăieţi, după care pe teren au pătruns numeroşi spectatori şi oficialii echipei oaspete pentru a calma spiritele. Cristea a scăpat din mâinele jucătorilor agresori doar în momentul când a intervenit în forţă antrenorul Petrolului şi viceprimarul din Răscăieţi. Mai mult de atât, după incident, jucătorul din Răscăieţi a fost transportat la spital unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare. 
 
"După cum a fost lovit jucătorul din Răscăieţi, nu cred ca va mai juca prea curând fotbal. Din ce am văzut eu, totul a pornit de la un contraatac, unde pentru început, acesta a fost lovit cu pumnul în faţă de autorul golului şi numărul 10 al Juventusului, iar apoi, peste el a tăbărât cu levierul sau o cheie metalică un jucător de pe banca de rezerve, care în prima repriză fusese titular. Acesta i-a aplicat câteva lovituri cu obiectul metalic fără să ţină cont de nimeni şi de nimic. Salvarea celui agresat s-a numit antrenorul său şi viceprimarul localităţii Răscăieţi. Dacă nu interveneau cu mult curaj cei doi oameni nu ştiu ce întâmpla cu acel jucător. După ce a fost scos de pe teren, cel lovit a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. În schimb, pe teren, după ce toată lumea a ieşit de pe teren şi s-au acordat două cartonaşe roşii celor doi jucători-bătăuşi, arbitrul a dat drumul din nou la joc, pentru ultimele cinci minute. Dacă până zilele trecute citeam prin ziare că pe stadioanele din judeţ se petrec acte de huliganism, acum am văzut cu ochii mei aşa ceva. Nu cred că voi mai merge vreodată pe vreun teren de fotbal”, a declarat un spectator prezent la meci pentru sportdambovitean.ro
 
Cazul disputei dintre Juventus Crovu-Petrolul Răscăieţi (1-0), va ajunge joi pe masa Comisiei de Competiţii şi Disciplină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: