Un ceas creat de un designer român a ajuns la mâna lui Sylvester Stallone. Ce mesaj are inscripţionat pe spate

Un ceas creat de un designer român a ajuns la mâna lui Sylvester Stallone. Ce mesaj are inscripţionat pe spate

Cadranul ceasului este decorat cu un cap de mort şi un corb, “motive” din  filmul  “The expendables-Eroi de sacrificiu”

Un ceas de mână realizat de designerul Augustin Matei (36 de ani), din Pucioasa (judeţul Dâmboviţa), a ajuns la actorul Sylvester Stallone, la rândul său mare iubitor de ceasuri. Este vorba despre un exemplar realizat din oţel şi argint, personalizat cu un cap de mort şi un corb, trimiteri la seria filmelor „Eroi de sacrificiu“.

Creaţia lui Augustin Matei a ajuns în SUA prin Eduard Eremia, promotorul luptătorului Florian Munteanu. Acesta din urmă joacă în „Creed 2“ alături de Stallone, iar Eduard Eremia l-a însoţit la filmări.

„M-a descoperit Eduard Eremia, la un prieten, Dragoş Săndulache, care face costume la comandă. Săndulache are un ceas de-al meu expus în magazinul său. Văzându-l Eduard Eremia, i-a plăcut foarte tare şi m-a sunat. Mi-a spus că un român, Florian Munteanu, va juca alături de Stallone într-un film şi că ar fi interesant să îi dea cadou un ceas. Dacă a venit Paştele şi nu aveam ce să fac, am făcut ceasul pentru Stallone. M-a sunat Eduard Eremia după aceea şi mi-a spus că lui Stallone i-a plăcut foarte mult ceasul, a întrebat multe despre mine şi apoi a cerut să se pozeze cu ceasul meu“, a precizat Augustin Matei.

Designerul a folosit şi un mecanism premium elveţian, iar pe spate este inscipţionat mesajul: „This piece of art is dedicated to Mr Stallone“ (n.r. – „Această operă de artă este dedicată domnului Stallone“). De asemenea, cureaua este din piele de crocodil.

Pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu va juca alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune "Creed". Surse apropiate producătorilor au declarat pentru publicaţia Variety că Florian Muntean va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul "Rocky IV".

 

Augustin Matei realizează de doi ani cadrane de ceasuri personalizate, însă studiul pentru această activititate a durat patru ani. Ceasurile sale se vând acum cu mii de euro. Cadranele sunt zămislite manual de disignerul de ceasuri. Artistul foloseşte materiale precum argint, aur, piatră, particule de meteorit şi multe alte materiale, preţioase sau nu.

FOTO Designerul român de ceasuri personalizate: foloseşte argint, aur şi chiar fragmente de meteorit
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: