„Piramida Energetică” a Sfinxului: fenomenul rar a adunat zeci de curioşi pe platoul Bucegi

„Piramida Energetică” a Sfinxului: fenomenul rar a adunat zeci de curioşi pe platoul Bucegi

Oamenii care ştiu despre acest fenomen se întâlnesc în fiecare an pe Platoul Bucegilor, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră

Munţii Bucegi, dar mai ales minunăţiile construite de natură pe teritoriul judeţului Dâmboviţa, Sfinxul şi Babele, continuă să ne uimească. Un fenomen ciudat are loc în fiecare an, la data de 28 noiembrie, când zeci de oameni urca pe Platoul Bucegilor, la celebrul Sfinx ca să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramidă energetică, în jurul chipului sculptat în piatră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unii cercetatori spun că Sfinxul ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre. A existat şi pe vremea regatelor dacice care îl venerau pe Zalmoxis. Fenomentul ciudat care adună în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, zeci de oameni în faţa uriaşului ar fi legat, de o legendă. Ar fi apărut în ziua în care Decebal şi-a ucis fiul, chiar în acest loc, ca sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.
 
Energie pură
 
Şi aceşti puţini oameni aleşi se întâlnesc în fiecare an pe Platoul Bucegilor, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Au început deja să se recunoască de departe, urcând pe coama muntelui, din toate direcţiile. 
 
Emanuel are 19 ani şi s-a informat de pe internet. A vrut să vadă cu ochii lui ce se întâmplă.
 
„Se vărsa peste Sfinx o lumină divină, de culoare portocaliu deschis şsi prin ea Dumnezeu îşi revarsă tot ce are mai bun asupra noastră. Poţi să primeşti, dacă eşti deschis şi receptiv, foarte multe beneficii. Te poti şi vindeca", a declarat el pentru Protv.


 
„Sănătos şi bine pentru oamenii care vin aici la Sfinx ar fi să stea macar 10 minute în picioarele goale, pentru că atunci lumina intră", spune un alt participant.
 
Ion Iancu a fost geolog şi a colindat toată viaţa munţii Bucegi. Pare şi el convins de puterea Sfinxului.
 
„Cei care bat muntele sunt mai aproape de Dumnezeu. Cred că toată lumea care vrea să se simtă mai sănătos ar trebui să vină, să se adape la energia aceasta fantastică, miraculoasă"
 
„Ne aflam într-un loc care este branşat, legat la energia universală. Ne aflăm într-un pol energetic al planetei", spune Razvan Enoiu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările