Turist maghiar atacat de câini, în Munţii Bucegi

Turist maghiar atacat de câini, în Munţii Bucegi

Turistul, în vârstă de 45 de ani, se plimba prin zona Dichiu cu intenţia de a fotografia peisajele

Un turist maghiar a crezut că i-a venit sfârşitul, în vârf de munte, după ce a fost atacat de mai mulţi câini, în zona Dichiu, din Masivul Bcuegi. Turistul, în vârstă de 45 de ani, se plimba prin zona Dichiu cu intenţia de a fotografia peisajele.

 
"În urma unui apel telefonic jandarmii montani de la Postul Zănoaga, au intervenit pentru sprijinirea unui turist originar din Ungaria, care a fost atacat de mai mulţi câini în zona Dichiu. Turistul, în vârstă de 45 de ani, se plimba prin zona Dichiu cu intenţia de a fotografia peisajele, iar la un moment dat, în apropierea unei stâne a fost atacat de trei câini, care l-au muşcat de ambele membre inferioare provocându-i plăgi multiple", se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.
 
Jandarmii montani au intervenit în zonă, i-au acordat turistului sprijin şi l-au transportat în condiţii de siguranţă până la Cota 1000, de unde acesta a fost preluat de o echipă SMURD de la Fieni şi condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările