Trei minori, protagoniştii unui „film“ care s-a încheiat la Poliţie

Trei minori, protagoniştii unui „film“ care s-a încheiat la Poliţie

În prezent, cei în cauza se află la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri

Trei minori din comuna dâmboviţeană Crângurile, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, sunt cercetaţi de Poliţia din Găeşti după ce au furat un casetofon dintr-o maşină. Cei trei nu s-au mulţumit cu asta şi au furat o maşină pe care au condus-o cu rândul şi pe care au distrus-o.

 
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a 3 tineri, toţi din localitatea Crângurile, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, arată IPJ Dâmboviţa. 
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul nopţii de 10 spre 11 martie, cei în cauză ar fi sustras un autoturism parcat în zona gării din Găeşti, pe care l-ar fi condus, deşi nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
„De asemenea, minorii au furat un casetofon din interiorul unui alt autoturism, parcat în aceeaşi zonă. 
Totodată, banuitii ar fi încercat să sustragă bunuri şi dintr-un alt autoturism. În prezent, cei în cauza se află la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri”, mai spun poliţiştii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările