Traian Băsescu, la Târgovişte: „PMP este un partid care nu dă nici găleţi, nici bani pentru adeziuni... Să le spuneţi oamenilor că vom câştiga alegerile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PMP le-a spus alegătorilor din Dâmboviţa că rolul său în acest partid este de a-i face pe ei să se gândească numai la locul I FOTO Ionuţ Dima
Preşedintele PMP le-a spus alegătorilor din Dâmboviţa că rolul său în acest partid este de a-i face pe ei să se gândească numai la locul I FOTO Ionuţ Dima

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu le-a spus membrilor şi simpatinzanţilor PMP din Dâmboviţa că partidul pe care îl conduce va câştiga alegerile, însă nu cu 50%. Din acest motiv, organizaţiile PMP vor trebui să se gândească la alianţe cu alte formaţiuni politice.

Băsescu le-a spus celor 500 de membri şi simpatizanţi prezenţi, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaţilor PMP, că partidul său nu va câştiga alegerile cu bani sau găleţi.

"Dincolo de programele care vor fi prezentate alegătorilor în perioada următoare, aş vrea să le spuneţi alegătorilor din comunităţile dumneavoastră că vom câştiga alegerile. Trebuie să fie preveniţi de pe acum că s-a terminat cu administraţia de tip tranziţie. PMP este un partid care nu dă nici găleţi, nici bani pentru adeziuni, nu face negocieri cu nimeni până când nu se termină momentul alegerilor. Sigur că nu putem trăi singuri pe lume. Chiar dacă vom câştiga, nu vom câştiga cu 50%, va trebui să încercăm să facem alianţe, dar asta va fi  problema fiecărei organizaţii, cum reuşeşte să îşi maximizeze valoarea votului obţinut de la alegători. Vă asigur că atunci când compromisul este prea mare este mai bine să nu faci nicio alianţă. V-o spune un om care a făcut multe alianţe şi parte din ele ami bine nu le făceam. De fapt, am ajuns şi rostul meu în acest partid", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele PMP le-a spus alegătorilor că rolul său în acest partid este de a-i face pe ei să se gândească numai la locul I.

"Rostul meu este să vă transmit experienţa adunată în 24 de ani de politică la vârf. Puteam să pun această experienţă într-un manuscris, să îl dau la o editură şi să devină o carte care să arate cum am văzut eu cele două mandate de deputat, cele două mandate de primar general sau cele două mandate de preşedinte. Cartea ar fi fost în biblioteci, poate şi pe la dumneavoastră pe acasă dacă vreunul ar fi dat bani pe o asemenea carte, dar cred că ar fi fost prea puţin. Aveam obligaţia să transfer această experienţă şi mentalitatea învingătorului. Sunt un om politic ce şi-a câştigat funcţiile prin alegeri directe şi ca parlamentar, şi ca primar, şi ca preşedinte. Am putut să câştig pentru că întotdeauna am crezut că sunt cel mai bun şi că niciodată nu am văzut rostul de a intra într-o competiţie politică dacă am intrat cu gândul să ies pe locul doi. Ce farmec are?! Îmi aduc aminte la primăria Capitalei: 4 procente aveam cu PD în 2000, dar am câştigat-o", a adăugat Băsescu.  

basescu tgv
basescu tgv
basescu tgv
basescu tgv
basescu tgv
basescu tgv
basescu tgv
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite