TRAGEDIE PE CÂMPUL DE VĂNĂTOARE! Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost împuşcat în abdomen

Un tânăr de 26 de ani din localitatea dâmboviţeană Urziceanca a murit, ieri, pe patul de spital după ce a fost împuşcat în abdomen la o partidă de vânătoare de ginerele primarului din Ciocăneşti. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii se pare că arma, o puşcă de vânătoare cu alice, s-a descărcat accidental.

Ştiri pe aceeaşi temă

Partida de vânătoare a fost organizată pe un câmp din localitatea Ghimpaţi care este autorizat pentru pentru vulpi, guguştiuci şi raţe şi au participat doar cei doi tineri.

Bărbatul împuşcat se numeşte Viorel Burtan, este cioban în zonă şi participa la vânătoare pe post de gonaci. Ginerele primarului din Ciocăneşti se numeşte Bogdan  Popa şi are 32 de ani şi este de fel din oraşul ilfovean Buftea. "Din primele cercetări ale poliţiştilor şi ale procurorilor prezenţi la faţa locului reiese că autorul accidentului are permis de port-armă şi are autorizaţie de vânătoare pentru fondul Ghimpaţi, pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar primele date indică faptul că a avut loc o declanşare accidentală a armei de vânătoare. Partida de vânătoare a primit autorizaţie legală, dar vom cerceta dacă au fost respectate toate regulile", a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.Criminaliştii sosiţi la faţa locului au misiunea de a stabili dacă varianta descărcării accidentale este cea adevărată. În acest timp, ginerele primarului din Ciocăneşti este acuzat de ucidere din culpă.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost împuşcată, în această dimineaţă, dar a murit în timpul operaţiei. Medicii au stabilit că rănitul avea ruptură la nivelul venei cave, el nemaiputând fi salvat.

În familia tânărului împuşcat, necazurile s-au ţinut lanţ. În urmă cu şase săptămâni, tatăl său a fost îngropat în urma unui cancer generalizat, iar acum doi ani, unul dintre fraţii săi a murit electrocutat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările