Top 5 alimente care-i transformă pe bărbaţi în „legume“ în patul conjugal

Top 5 alimente care-i transformă pe bărbaţi în „legume“ în patul conjugal

FOTO mensfitness.com

Alimentele procesate, prea multă mâncare şi lipsa activităţii fizice vă pot crea probleme şi în dormitor, pe lângă faptul că vă pot îngrăşa.

În prezent, tot mai mulţi bărbaţi sunt afectaţi de stilul de viaţă modern şi suferă de o dorinţă sexuală redusă, potrivit mensfitness.com. Unii dintre principalii vinovaţi pentru situaţia creată sunt chiar alimentele pe care le consumă. 
 
Alimentele pot afecta negativ libidoul, în special pe măsura înaintării în vârstă, deci este important să schimbaţi dieta. De asemenea, pot conduce la scăderea nivelului de testosteron, afectând, astfel, dorinţa sexuală.
 
 
1. Prea mult soia
 
Soia are proasta reputaţie de a dezvolta sânii la bărbat, însă dacă nu este consumată în cantitaţi mari nu există nicio problemă în aces sens. Cantităţile excesive de produse derivate din leguminoase (lapte de soia, tofu şi sos) pot reduce nivelurile de testosteron din sânge, potrivit unui studiu din Jurnalul European de Nutriţie Clinică. 

 
2. Carbohidraţi procesaţi
 
Orice carbohidraţi rafinaţi pot face rău. Excesul de carbohidraţi rafinaţi (făină albă) poate afecta nivelul de testosteron. Zaharurile din carbohidraţi nu vor face doar ca un bărbat să câştige în greutate, dar poate creşte nivelul de estrogen.
 
 
3. Prea mult alcool
 
Alcoolul consumat cu moderaţie nu suprimă dorinţa sexuală, însă, în cantităţi mari poate conduce la disfuncţionalităţi erectile, probleme cu orgasmul şi ejacularea prematură“, spune Amy Levine, fondator al Ignite Your Pleasure.   

 
4. Alimente "injectate" cu hormoni de creştere
 
Alimentele care conţin hormoni adăugaţi sau antibiotice, cum ar fi carnea roşie, sunt „moartea pasiunii“. Acestea duc la dezechilibrarea hormonilor naturali atunci când sunt consumaţi în exces. În general, carnea roşie slabă şi consumată cu moderaţie este bună. Este o sursă excelentă de proteine ​​şi zinc, care sunt esenţiale pentru construirea muşchilor.
 
5. Prea mult din orice...
 
În general, consumul de alimente în exces duce la creşterea în greutate, care este killerul dorinţelor sexuale, potrivit Corey B. Schuler, nutritionist. „Cea mai proastă mâncare pe care un bărbat o poate avea pentru călătoria sexuală este prea multă“, spune el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: