Tineri din Târgovişte, dovadă de inconştienţă şi teribilism, pe trotinetele electrice VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trotinete electrice tgv

Mai mulţi tineri din Târgovişte dau dovadă de inconştienţă şi teribilism, duse la extrem. S-au filmaţi în timp ce deteriorau trotinetele electrice aduse de o firmă privată, în Târgovişte, şi circulă în grup, pe stradă, fără să respecte regulile. Unii s-au folosit chiar de maşini pentru a fi traşi. Imaginile au ajuns şi la Poliţie.

Acesta este doar unul dintre momentele în care un puşti încearcă să distrugă trotinetă închiriată. Băiatul intră cu ea într-un gard, încurajat de prietenii de pe margine. Înregistrarea a fost pusă pe un cont de tik tok. Tot acolo, tânărul a postat mai multe filmuleţe în care alături de prietenii săi încalcă legea. 

În alt videoclip, un tânâr s-a agăţat de maşina prietenilor în timp ce circulă pe trotinetă, fără să realizeze ce pericol în paşte.  

Într-un alt filmuleţ, tinerii se laudă că dau foc amenzii primite de la un echipaj de jandarmerie. 

Imaginile au ajuns şi la poliţişti. Aceştia fac verificări pentru a-i identifica pe tinerii teribilişti şi a-i trage la răspundere. 

De altfel, n-ar fi prima dată când au de-a face cu oamenii legii.  Municipiul Târgovişte a intrat pe lista oraşelor din România în care este funcţional serviciul de închiriere trotinete electrice în luna martie. 220 de trotinetele stau la dispoziţia târgoviştenilor pentru a se deplasa prin oraş, într-un mod rapid, uşor şi sustenabil. 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite