Tentativă de jaf la un bancomat din Primăria Băleni. S-a folosit un câine de urmă pentru a-i găsi pe suspecţi

Tentativă de jaf la un bancomat din Primăria Băleni. S-a folosit un câine de urmă pentru a-i găsi pe suspecţi

Oamenii legii nu cred că au de-a face cu profesionişti pentru că suspecţii au lăsat multe probe în urma lor.

Poliţia este pe urmele unor suspecţi care au încercat să spargă un bancomat din Primăria Băleni, din Dâmboviţa. Oamenii legii au un cerc de suspecţi şi va fi doar o chestiune de timp până la prinderea lor. Poliţiştii au folosit chiar şi un câine de urmă.

 
UPDATE: „Poliţiştii din cadrul Secţiei Nr.2 Poliţie Rurală Baleni desfăşoară activităţi pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a unei persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat. Din primele cercetări se pare că aceasta ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unei instituţii publice din Baleni. Un bărbat din vecinătate a sesizat pe 112. Din primele date se pare că este vorba de o singură persoană. La acest moment se efectuează cercetări. Se vor stabili toate împrejurările evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ:
 
Tentativa de furt a avut loc la Băleni, în judeţul Dâmblviţa. Suspecţii au spart mai multe geamuri şi o cameră de supraveghere.
 
Poliţiştii au folosit chiar şi un câine de urmă însă animalul s-a oprit în cartierul Rudari din Băleni.
 
Oamenii legii nu cred că au de-a face cu profesionişti pentru că suspecţii au lăsat multe probe în urma lor. Din fericire, nu au reuşit să ia niciun leu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: