Tenismena Sorana Cîrstea donează un incubator performant secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Tenismena Sorana Cîrstea donează un incubator performant secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Sorana Cîrstea se implică în dotarea secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Sorana Cîrstea se implică în dotarea secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Tenismena din Târgovişte va dona un incubator performant, în valoare de 75.000 lei, prin Organizaţia „Salvaţi Copiii”.

Este a doua dotare pe care Organizaţia Salvati Copiii o face la Maternitatea dinTârgovişte. Aparatul cu pricina va fi arătat presei miercuri, 18 iulie. Tot atunci va avea loc şi o conferinţă de presă prilejuită de acest eveniment, la care va fi prezentă şi sportiva.

Pe plan sportiv, Sorana Cîrstea trece printr-o perioadă destul de dificilă, după ce, la un moment, a reuşit să revină în prim-plan, trecând admirabil peste problemele medicale. După o eliminare în turul II la Australian Open şi un eşec suferit în runda inaugurală la French Open, sportiva de 28 de ani a dezamăgit şi la Wimbledon, acolo unde avea de apărat o calificare în turul III, realizată în 2017. Sorana a ajuns la un bilanţ groaznic în 2018: 10 victorii, 16 înfrângeri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: