Tenismena Evelyn Neacşu, câştigătoare la Cupa S&F

Tenismena Evelyn Neacşu, câştigătoare la Cupa S&F

Tenismena Evelyn Neacşu a ajuns de neoprit în această vară. După ce s-a impus la Cupele Boromir şi TCB by Champions Bowl, la sfârşitul săptămânii trecute, sportiva de la CS Târgovişte a devenit învingătoare şi la Cupa S&F, găzduită de oraşul Ploieşti.

n disputa pentru adjudecarea trofeului – U12, Evelyn a depăşit-o pe Simona Roşu (AS Club Sportiv Elite Tenis), cu 6-3, 6-3. De asemenea, în grupa A a turneului, tenismena coordonată de Sorin Erlic, a obţinut două victorii: 6-2, 6-3 cu Maria Tiprigan (CSŞ Ploieşti) şi 6-3, 6-2 cu colega Sara Ivan, de la CS Târgovişte.
 
Andrei Dincă, finalist la Cupa Tenis Club
 
Andrei Dincă, un alt tenismen de la CS Târgovişte, a terminat pe locul 2 la Cupa Tenis Club – Under 10, desfăşurată la Curtea de Argeş. Sportivul antrenat de Sorin Erlic a înregistrat două victorii şi o înfrângere în cadrul turneului final al întrecerii. Succesele au fost obţinute împotriva lui Gabriel Tâlvan (CS Târgovişte) – 4-0, 4-1 şi Ştefan Dragnea  (S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis) – 4-0, 4-1, iar eşecul a fost întâmpinat în faţa câştigătorului competiţiei, Ştefan Milea (CS Tenis Club Champion Bucureşti) – 0-4, 1-4.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: