Tenis. Radu Papoe, învingător la Trofeul Sportul Studenţesc

Tenis. Radu Papoe, învingător la Trofeul Sportul Studenţesc

În cadrul Trofeului Sportul Studenţesc, dâmboviţeanul a început turneul din postura de favorit 1, iar până la urcarea în ultimul act, acesta a trebuit să elimine trei adversari

Radu Papoe a avut parte de o nouă săptămână de vis. După ce în urmă cu şase zile a cucerit Cupa Politehnică, ieri tenismenul Clubului Sportiv Târgovişte a devenit câştigătorul Trofeului Sportul Studenţesc –Babolat, un turneu din cadrul Circuitului Naţional FRT.

 
Sportivul coordonat de Sorin Erlic a reuşit să termine pe primul loc concursul bucureştean, la categoria 12 ani, după ce a reuşit să treacă în finală de Ştefan Andrei (CS Dacia Galaţi), un sportiv care nu s-a mai prezentat pe teren din cauza probemelor medicale întâmpinate. 
 
În cadrul Trofeului Sportul Studenţesc, dâmboviţeanul a început turneul din postura de favorit 1, iar până la urcarea în ultimul act, acesta a trebuit să elimine trei adversari. Astfel, în turul secund, Papoe a trecut de Alin Bara (TC Fibec) – 6-0, 6-0, în sferturi de Sebastian Gherguş (CSŞ Mircea Eliade) – 6-0, 6-0 şi în semifinale de Ioan Chiriţă (AS CS Tenis Master) – 6-0, 6-2. 
 
În ceea ce priveşte competiţia de dublu a Trofeului Sportul Studenţesc, perechea formată din Radu Papoe/Nicholas Ionel a ajuns în semifinale, acolo unde va întâlni pentru pătrunderea în finală, binomul Alex Pavel (Dinamo)/ Mihnea Zaharia (Major). 
 
În primul tur al acestei întreceri, perechea târgovişteano-bucureşteană a depăşit în două seturi, 6-1, 6-1, pe Emir Mologean (CSŞ Mircea Eliade)/ Vlad Vasilache (Otopeni).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: