Târgovişte: Un pas mic pentru cursanţii Atelierului de Jurnalism, un salt uriaş pentru viitoarea lor carieră

Târgovişte: Un pas mic pentru cursanţii Atelierului de Jurnalism, un salt uriaş pentru viitoarea lor carieră

Întreaga echipă îşi propune ca revista să nu rămână la un singur număr, iar lunile viitoare vor să surprindă prin mai mult spirit critic, entuziasm şi imaginaţie, ingredientele cheie de care dispune orice jurnalist adevărat

După aproape trei luni de explorare în lumea jurnalismului, „elevii” Alexandrei Damian demonstrează că munca lor dă rezultate cu fiecare curs. Ieri, Atelierul de Jurnalism a lansat primul număr al revistei Atelier jurnalistic. Încă de la început, tinerii pasionaţi de lumea jurnalismului s-au arătat entuziasmaţi de ideea conceperii unei reviste.

 
Aceasta cuprinde ştiri de actualitate, poveşti de suflet ale tinerilor redactori, interviuri cu oameni interesanţi şi alte creaţii de care micii editori sunt mândri.
 
„E o experienţă genială! Cu toate că sunt mândră de mine, nu am de gând să mă pierd în posibila glorie efemeră a acestei reuşite, dar ştiu că ăsta e un pas nou şi foarte important în cariera pe care doresc să o urmez”, declară Denisa, elevă în clasa a XII-a la C.N. Ienăchiţă Văcărescu şi viitoare studentă la Jurnalism. 
 
Răsfoiesc revista de zeci de ori şi sunt impresionaţi de faptul că ei înşişi au reuşit să materializeze un vis. În ochi li se citeşte emoţie, iar pe chipuri - împlinire. „Îmi doresc din tot sufletul să nu se mai termine. Îmi place din ce în ce mai mult ce fac şi am să trag precum un câine pentru a reuşi. Atelierul ăsta e ca o alinare pentru mine, iar revista – bomboana de pe tort”, ne spune Ştefan, un tânăr de 17 ani care visează să ajungă jurnalist sportiv.
 
Întreaga echipă îşi propune ca revista să nu rămână la un singur număr, iar lunile viitoare vor să surprindă prin mai mult spirit critic, entuziasm şi imaginaţie, ingredientele cheie de care dispune orice jurnalist adevărat.
 
Articol scrie de
 
Georgiana Simion
 
(cls. a XI-a, C.N. Ion Ghica)
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: