Targoviste: Mâinile sus! Stai că trag!...s-a auzit în această seară într-o bancă din Găeşti

Targoviste: Mâinile sus! Stai că trag!...s-a auzit în această seară într-o bancă din Găeşti

Întreaga scenă a fost filmată de camera de supraveghere din bancă

“Vă împuşc dacă nu-mi daţi bani”! Asta au auzit mai multe angajate ale unei sucursale  Raiffeisen din oraşul dâmboviţean Găeşti, din partea unui bolnav psihic. Tânărul de 22 de ani le ameninţase pe femei cu un pistol de jucărie şi avea de gând să scoată de la ele câteva sute de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Angajatele băncii şi-au dat seama imediat că totul este o glumă proastă şi au sunat la poliţie dar au apăsat şi butonul de panică. De frică, “jefuitorul” a aruncat pistolul de jucărie în sediul băncii şi a rupt-o la fugă. “Un tânăr de 22 de ani, bolnav psihic, a pătruns în sediul unităţii bancare ameninţând  cu un pistol şi solicitând o anumită sumă de bani. A fugit fără a sustra bani sau alte bunuri, abandonând arma de jucărie în incita unităţii bancare”, a declarat subinspectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

“Dacă scrieţi de mine să scrieţi că sunt un hoţ cinstit, care îşi iubeşte familia. Nu vroiam să iau decât câteva sute de lei”, spune tânărul.

Chiar dacă este bolnav psihici cu acte în regulă, tânărul este acum cercetat de poliţişti care i-au întocmit dosar penal pentru ameninţare şi tentativă de furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările