Tânărul care a pierit sub roţile unui camion, pe DN 72, a fost olimpic la matematică. „Era cel mai bun băiat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai. FOTO: Facebook
Mihai. FOTO: Facebook

Tânărul care a pierit în teribilul accident produs joi seara, pe DN 72 Târgovişte - Găeşti, între localităţile Picior de Munte şi Şuţa Seacă, era un băiet cuminte şi învăţa bine, după cum spun apropiaţii.

Mihai lucra la un magazin de electronice şi electrocasnice din Găeşti şi a fost olimpic la matematică în liceu. Era un băiat extrem de iubit şi apreciat de toţi cei care l-au cunoscut.

Cu zece minute înainte de tragedie a sunat-o pe prietena sa, fiică de poliţist, şi i-a spus că a luat de mâncare şi că se îndreaptă spre casă.

„Era cel mai bun băiat, cel mai cuminte. Nu avea de ce să facă asta. Trebuia să vină acasă, luase de mâncare să mănânce cu Ana, iubita lui. Ce rost avea să facă asta?”, a declarat Olivia, sora şoferului, pentru targovistenews.ro.

Tânărul de 19 ani, care se afla la volanul unui BMW, venea dinspre Găeşti şi, la un moment dat, din spusele celuilalt şofer, a stins farurile şi a intrat pe celălalt sens, unde s-a ciocnit violent de un TIR încărcat cu pavele din ciment.

„A venit pe contrasens şi a intrat în mine. Nu există niciun fel de urmă de frânare.  A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni, a vrut să se sinucidă. Ce o fi avut, el ştie”, a povestit şoferul TIR-ului.

Din nefericire, tânărul n-a mai putut fi salvat de medicii ajunşi la faţa locului, rănile sale fiind extrem de grave.

Şoferul unui TIR, după ce a strivit un BMW: „A stins farurile şi a intrat pe contrasens. A vrut să se sinucidă” VIDEO
Şoferul unui TIR, după ce a strivit un BMW: „A stins farurile şi a intrat pe contrasens. A vrut să se sinucidă” VIDEO

Şoferul decedat se afla singur în maşină şi în urma impactului extrem de violent a rămas încarcerat în maşină. 


 

„La locul evenimentului ne-am deplasat cu două autospeciale de descarcerare. Am găsit un autoturism care a avut un impact frontal, din care a rezultat decesul conducătorului din autoturismul BMW”, a declarat plt aj. Prodan Adin, şef Gardă Intervenţie, ISU Dâmboviţa.

Se pare că acesta conducea maşina unui agent de poliţie, tatăl iubitei sale. Cunoscuţii tânărului exclud însă posibilitatea unei sinucideri. 

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

accident tir bmw

Vă recomandăm să mai citiţi:

Poliţist care se deplasa cu motocicleta către serviciu, accidentat mortal de un şofer care circula pe contrasens

Motociclist accidentat mortal de un şofer care a călcat linia dublă continuă, în Târgovişte VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite