Tâlhăria de la Şotânga. „Hoţii se pare că au ştiut treaba asta de au atacat-o”

Tâlhăria de la Şotânga. „Hoţii se pare că au ştiut treaba asta de au atacat-o”

FOTO: Victima tâlhărită

O femeie în vârstă de 63 de ani a fost tâlhărită în noaptea de vineri spre sâmbătă. Poliţiştii din Dâmboviţa caută patru bărbaţi care ar fi intat mascaţi peste femeie şi, după ce au bătut-o, i-au furat mai multe bijuterii şi bani. Hoţii ştiau, se pare, că femeia are bunuri de valoare în casă.

Tâlharii ştiu, se pare, că femeia, în vârstă de 63 de ani, avea în casă aur şi argint, pentru că cu asta se ocupă, spun vecinii. 
 
„Nu am auzit nimic noaptea, dar am aflat dimineaţa ce s-a întâmplat. Femeie se mai ocupă cu aur şi argint. A fost plecată prin străinătate şi probabil că a strâns ceva bani. Hoţii se pare că au ştiut treaba asta de au atacat-o. Posibil să fie din sat hoţii. Să îi prindă Poliţia”, ne-a spus un vecin.
 


 
Bătrâna a fost bătută şi lăsată fără bijuterii, în propria casă.  Potrivit poliţiştilor, este vorba de patru bărbaţi mascaţi, care au pătruns în locuinţa unei femei, au legat-o la mâini, au bătut-o şi au furat mai multe bijuterii din aur şi argint, 1.200 de lei şi un telefon. 
 
Femeia în vârstă de 63 de ani a fost plecata de mai multe ori în străinătate, unde a îngrijit bătrâni, iar la un moment dat a adus şi nişte aur, iar tâlharii se pare ca ştiau acest lucru.
 
Cu ultimele puteri, femeia a reuşit să se dezlege şi să mearga la cumnatul său, care locuieşte în apropiere.
 
Poliţia a întocmit un cerc de suspecţi şi încearcă să dea de urma atacatorilor. Se pare că aceştia au lăsat mai multe urme la faţa locului, ridicate de criminalişti.
 
Femeia de 63 de ani locuieşte singură într-o casă din comuna Şotânga, este divorţată şi nu are copii. 
 
Criminalistii au strâns probe la faţa locului şi încearcă să le dea de urmă atacatorilor. Dacă vor fi prinşi şi găsiţi vinovaţi, indivizii riscă să îşi petreacă ani grei în spatele gratiilor pentru tâlhărie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: