Start vot pentru ALL STAR GAME - Târgovişte 2014

Start vot pentru ALL STAR GAME - Târgovişte 2014

Până pe 18 martie, fanii baschetului românesc, şi nu numai, au ocazia să-şi voteze favoritele pentru ALL STAR GAME, eveniment organizat la Târgovişte

Până pe 18 martie, fanii baschetului românesc, şi nu numai, au ocazia să-şi voteze favoritele pentru ALL STAR GAME, eveniment organizat la Târgovişte. Ca la fiecare ediţie, FRB oferă posibilitatea că atât suporterii, cât şi reprezentanţii mass-media, să-şi exprime opţiunile, urmând că la spectacolul stelelor din LNBF să-şi facă apariţia pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgovişte cele mai valoroase baschetbaliste care evoluează în România.


Pentru fiecare selecţionată, Nord şi Sud, trebuie să alegeţi câte o sportivă pentru fiecare poziţie şi câte un antrenor (obligatoriu trebuie să va exprimaţi opţiunile pentru ambele selecţionate pentru că votul dumnaevoastra să fie înregistrat). 
 
Operaţiunea de votare se va finaliza în data de 18 martie, urmând că, în data de 20 martie, Federaţia Română de Baschet să publice componentele celor două selecţionate a€“ câte 14 sportive şi 2 antrenori, cu precizarea că în loturi se vor regăsi minim câte o reprezentantă de la toate echipele care activează în LNBF - apăsa AICI. 
  
REGULAMENT DE VOT ALL STAR GAME a€“ TÂRGOVIŞTE 2014 (feminin) 
   
ECHIPE PARTICIPANTE - NORD vs. SUD 
DATA ALL STAR GAME 2014 a€“ 28 martie 
LOCAŢIE a€“ Sală Sporturilor din TÂRGOVIŞTE 
 
NORD este o selecţionată formată din jucătoare legitimate la CSM Univ. Oradea, BCM Danzio Timişoara, Universitatea Cluj-Napoca, Nova Vită Tg. Mureş, CSM Satu Mare, CSU Albă Iulia şi ICIM UVG Arad. 
   
SUD€“ este o selecţionată formată din jucătoare legitimate la ACS Sepsi ŞIC Sf. Gheorghe, Olimpia Braşov, Rapid Bucureşti, CST Alexandria, SCM Craiova, CSM Târgovişte şi Phoenix Galaţi. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: