Spectacol de teatru cu nume „grele”, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi

Spectacol de teatru cu nume „grele”, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează sâmbătă, 17 august, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, un spectacol de teatru în care se vor regăsi nume grele.

Va fi prezentată piesa „Fierarii”, o adaptare după opera lui Miloš Nikolić, în regia lui Horaţiu Mălăele. Distribuţia este una de excepţie: Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu.
 
„Deşi este o comedie, spectacolul „Fierarii” ridică o serioasă şi complexă problemă, aceea a consecinţelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând. Realizarea acestui proiect urmăreşte, pe lângă creşterea atractivităţii turistice a Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, diversificarea ofertei culturale pentru localităţile din mediul rural, aducând teatrul în locurile unde el ajunge mai rar, crescând gradul de acces al publicului la cultură”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.
 
Piesa de teatru va începe la ora 18.00, iar accesul este liber.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: