Sorana Cârstea s-a calificat în sferturi la Dubai

Sorana Cârstea s-a calificat în sferturi la Dubai

Sorana Cârstea s-a calificat în sferturi la Dubai

Sorana Cârstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, după ce a trecut, în trei seturi, de numărul 10 mondial, italianca Sara Errani.

Sorana a început bine adjudecându-şi primul set cu 6-2. A urmat un moment de confuzie în jocul targoviştencei, pierzând actul secund cu 7-5, însă în decisiv Cârstea şi-a distrus adversara câştigând cu 6-1 şi asigurându-şi 35.000 de dolari şi 100 de puncte în clasamentul WTA, la capătul a puţin peste două ore de joc. 
 
Sorana o va întâlni în sferturi pe fostul număr 1 mondial, Caroline Wozniacki (favorita 8 a turneului)! Dacă va trece de daneză, Sorana va încasa 135.000 de dolari pentru prezenţa în semifinale.
 
Cârstea a oferit şi primele reacţii după ce a învins-o pe Sara Errani: "Era în top 10 pentru un motiv, nu-ţi oferă nicio minge, trebuie să munceşti pentru fiecare punct. Ştiam că trebuie să controlez punctele şi cred că am reuşit. Sunt foarte bucuroasă că au venit atâţia români să mă încurajeze".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: