Situaţia COVID în Dâmboviţa, de la începutul pandemiei. Câte persoane s-au vindecat şi câte au murit

Situaţia COVID în Dâmboviţa, de la începutul pandemiei. Câte persoane s-au vindecat şi câte au murit

Medicii din Dâmboviţa au salvat mii de vieţi în timpul pandemiei. Din numărul total de persoane infectate - 16.000, aproape 15.000 au fost vindecate. De la începutul pandemiei, 502 dâmboviţeni au pierdut lupta cu virusul.

Ştiri pe aceeaşi temă

CIFRE OFICIALE
 
Situaţia la data de 22.01.2021, din judeţul Dâmboviţa, este următoarea: 
 
• Persoane testate de la începutul pandemiei: 37.622
• Persoane confirmate cu COVID-19: 16.118 (37 persoane astăzi)
• Persoane vindecate, în total: 14.975
• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 502
• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1480
• Persoane aflate în carantină instituţionalizată: 0
• Persoane aflate în izolare la domiciliu: 464
• Persoane aflate în izolare instituţionalizată (internate în spital): 163 dintre care 7 persoane la ATI.
 
Potrivit Prefecturii Dâmboviţa, în ultimele 24 de ore, poliţiştii dâmboviţeni au efectuat 2.510 verificări la persoanele aflate în izolare/carantină iar jandarmii dâmboviţeni au efectuat misiuni de patrulare şi au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2021. 
 
„Echipajele ISU "Basarab l" Dâmboviţa şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au fost solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unităţile spitaliceşti precum şi pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Au fost executate de către personalul ISU "Basarab I" Dâmboviţa 4 misiuni pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unităţile spitaliceşti din judeţ, 4 misiuni de decontaminare a tehnicii şi alte 2 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmboviţa a desfăşurat 32 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unităţile spitaliceşti din judeţ şi 27 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice”, arată Prefectura Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările