Sistemul de supraveghere video din Găeşti face toţi banii. Zeci de sancţiuni date de Poliţia Locală VIDEO

Sistemul de supraveghere video din Găeşti face toţi banii. Zeci de sancţiuni date de Poliţia Locală VIDEO

Primăria Găeşti, din Dâmboviţa, le-a declarat război celor care aruncă gunoaiele pe domeniul public, dar şi şoferilor care nu parchează unde nu trebuie. Graţie unui sistem de supraveghere video, Poliţia Locală din subordinea administraţiei locale vede tot ce mişcă în oraş.

Doi găeşteni au fost amendaţi  de către Poliţia Locală după ce au adus de acasă saci cu  gunoi sau obiecte de mobilier şi le-au aruncat la tomberoanele din zona de blocuri. De asemenea, zeci de şoferi au fost amendaţi în ultima săptămână pentru că şi-au parcat maşinile pe trotuar sau pe trecerile de pietoni.
 
Prezenţa camerelor video a dus la o scădere semnificativă a infracţiunilor din raza lor de acţiune, spune primarul oraşului, Gheorghe Grigore, permiţând intervenţia echipajelor Poliţiei Locale în timp real, în cazul unor fapte de distrugere, vandalism, infracţiuni sau contravenţii.  
 
Sistemul de supraveghere video a costat 200.000 de lei.
 
”Sunt zeci de camere amplasate în zonele cele mai sensibile. Este vorba de zona de blocuri, zonele cu intersecţii, parcuri, şcoli sau licee. Deja eficienţa începe să apară. Au fost depistaţi foarte mulţi cetăţeni care sunt certaţi cu legea în sensul că aruncă gunoaie, nu respectă liniştea şi ordinea publică şi, de aseemenea, sunt de real ajutor şi pentru Poliţia oraşului Găeşti”, a precizat primarul oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe. 
 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările