Sinucidere în căminul unui liceu din Târgovişte. Un muncitor s-a aruncat de la etajul trei

Sinucidere în căminul unui liceu din Târgovişte. Un muncitor s-a aruncat de la etajul trei

Se pare de aproape un an bărbatul suferise o depresie puternică după ce i-a pierdut băiatul de 16 ani care s-a înecat în mare

Un bărbat s-a aruncat de la etajul al III-lea al unui cămin aflat în incinta Liceului „Voievodul Mircea” din Târgovişte. Se pare că acesta suferise o depresie ca urmare a decesului fiului său de 16 ani. Bărbatul era angajat al unei firme care lucra pentru Primăria Târgovişte.

Căminului studenţesc în care s-a întâmplat tragedia se află în incinta Liceului „Voievodul Mircea” din Târgovişte. Bărbatul, care avea 48 de ani, a murit la spital în urma rănilor suferite. 
 
"Pacientul era politraumatizat, căzut de la etajul trei. Era inconştient şi în stare gravă. Nu s-a mai putut face nimic, el decedând în Unitatea de Primiri Urgenţe", a declarat dr. Marius Vlad.
 
 
Se pare de aproape un an bărbatul suferise o depresie puternică după ce i-a pierdut băiatul de 16 ani care s-a înecat în mare. 
 
Venise băut în această seară de la muncă şi le-a spus colegilor de cameră că el îşi va lua viaţa, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.  S-a aruncat de la o fereastră.
 
Bărbatul era din Ialomiţa şi lucra pentru o firmă contractată de Primăria Târgovişte pentru reparaţia unui pod. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: