"Shakespeare School" vă invită să daţi frâu liber creativităţii

Shakespeare School Essay Competition

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School lansează cea de-a 4-a ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză "2012 Shakespeare School Essay Competition", sub egida Anului European al Solidarităţii între generaţii. Concursul este inclus în Calendarul activităţilor educative al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite şi reprezintă o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al Îmbătrânirii Active Şi al Solidarităţii între Generaţii, elevii de gimnaziu (11-14 ani) îşi vor imagina cum este să fii adult pentru o zi, iar liceeni (15-19 ani) vor avea de realizat un eseu despre conformismul şi/sau nonconformismul tinerei generaţii.


Premiile oferite marilor câştigători constau în 4 tabere internaţionale de limba engleză de 2 săptămâni în Marea Britanie: la Cambridge, Oxford, Harrow House şi Clifton College, în valoare de peste 1500 lire fiecare şi zeci de alte surprize: cursuri gratuite de engleză, taxe de înscriere la examene internaţionale de limba engleză, cărţi, dicţionare, camere foto şi multe altele.

Şi profesorii coordonatori ai elevilor participanţi la concurs vor primi premii: primii 20 de profesori cu cei mai mulţi elevi înscrişi în concurs, vor primi cadou cursuri de training online şi certificate de merit.

Participarea la concurs este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România pasionaţi de limba engleză şi cu real talent la scris, în vârstă de 11-19 ani.

Data limită pentru trimiterea eseului este: 28 martie 2012
Mai multe informaţii: http://www.shakespeare-school.ro/concurs

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: