Sex cu forţa. Doi bărbaţi, cercetaţi de Poliţie pentru racolarea unor minore

Sex cu forţa. Doi bărbaţi, cercetaţi de Poliţie pentru racolarea unor minore

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru trafic de minori în scopul exploatării sexuale şi proxenetism, fiind  bănuiţi că ar fi racolat mai multe tinere în scopul exploatării sexual

 
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 24, respectiv 26 de ani, din judeţul Dâmboviţa, bănuiţi de trafic de minori în scopul exploatării sexuale şi proxenetism.
 
„Din cercetări a reieşit că, în luna decembrie 2018, o adolescentă, de 15 ani, instituţionalizată în cadrul unui centru de servicii sociale din Târgovişte, ar fi fost racolată de bărbatul de 24 de ani şi obligată să practice prostituţia în Bucureşti, într-un apartament pus la dispoziţie de cel de 26 de ani. Au fost descoperite şi cazurile altor tinere majore, care ar fi practicat prostituţia prin intermediul unor site-uri în beneficiul celor doi, în diverse locaţii din Bucureşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Pentru probarea activităţii infracţionale, luni,31 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi Poliţiei Oraşului Fieni, cu sprijinul jandarmilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Buciumeni, la locuinţa bărbatului de 24 de ani, fiind totodată puse în aplicare două mandate de aducere.
 
Bărbatul de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism, urmând a fi prezentat Tribunalului Dâmboviţa, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
 
Activităţile desfăşurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările