Schumacher de Dâmboviţa. Un bătrân de 75 de ani „zbura” cu 172 km/h

Poliţiştii dâmboviţeni au înregistrat, ieri, pe noile radare, una din cele mai mari viteze cu care s-a circulat pe Drumul Naţional 72 A, în localitatea Gheboieni. Aparatul a înregistrat viteza de 172 de kilometri pe oră.

Surpriza oamenilor legii a fost cu atât mai mare cu cât de la volanul maşinii Skoda Superb a coborât un bărbat în vârstă de 75 de ani. Bătrânelul vitezoman este domiciliat în localitatea Văleni Dâmboviţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, „pilotului” i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de trei luni şi i-a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională de 540 de lei.

19 permie reţinute în Dâmboviţa

În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia pentru combaterii vitezei excesive şi a altor abateri grave ce pun în pericol siguranţa circulaţiei prevenirii aceleiaşi acţiuni, la nivelul judeţului Dâmboviţa, au fost reţinute 19 permise de conducere, dintre care 4 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 13 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi 2 pentru diverse alte abateri. Totodată, au fost constatate 3 infracţiuni. Astfel de acţiuni au fost desfăşurate în toată ţara sub deviza „Alege viaţa!”. Oamenii legii atrag în continuare  atenţia şoferilor să respecte regimul legal de viteză şi să poarte centura de siguranţă care poate salva vieţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: