SARM organizează a doua Gală de Tineret în care sunt premiate talentele

SARM organizează a doua Gală de Tineret în care sunt premiate talentele

Participarea la eveniment este gratuită

Societatea Astronomică Română de Meteori, asociaţie de tineret cu tradiţie, organizează Gala de Tineret Târgovişte 2016, ediţia a 2-a. Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului în perioada 3-9 decembrie 2016 şi este finanţat de Primăria Municipiului Târgovişte – Consiliul Local Municipal, desfăşurându-se în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa şi Asociaţia de tineret ARENA.

 
Gala de Tineret Târgovişte 2016 se adresează entităţilor care au organizat/derulat/participat la proiecte, activităţi şi acţiuni dedicate tinerilor sau care au sprijinit activitatea de tineret, precum şi entităţilor care au avut implicare civică în anul 2016.
 
Participarea se face prin completarea Formularului de înscriere aflat pe site-ul evenimentului la adresa www.sarm.ro/galadetineret2016/inscriere.html 
 
Evenimentul se va derula la Casa Tineretului din Târgovişte:
 
Cupa Tineretului la tenis de masă, 3 şi 4 decembrie. Se pot înscrie reprezentanţi ai entităţilor participante la gală sau tineri pasionaţi de tenis de masă.
Gala de premiere a entităţilor participante, 9 decembrie, orele 16:00. Vor fi premiate asociaţiile, fundaţiile, grupurile, structurile şi instituţiile care s-au implicat în activitatea de tineret în anul 2016, după cum urmează:
- Asociaţii/grupuri informale de/pentru tineret
- Instituţii şi autorităţi care au sprijinit/finanţat activitatea de tineret
- Asociaţii/fundaţii şi instituţii cu implicare civică
    
 
În deschiderea galei va avea loc o scurtă sesiune de dialog structurat între reprezentanţii autorităţilor şi reprezentanţii societăţii civile, asociaţii/structuri de/pentru tineret.
 
Gala de premiere - Cupa Tineretului la tenis de masă, 9 decembrie. Vor fi premiaţi câştigătorii Cupei Tineretului la tenis de masă
 
Participarea la eveniment este gratuită.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările