Sărăcia l-a împins să-şi ia viaţa în scara unui bloc

Scene de groază au văzut, în această dimineaţă, locatarii blocului 15 din cartierul Micro XI din Târgovişte. Aceştia au găsit cadavrul unui bărbat de 56 de ani, atârnând într-o sfoară legată de o balustradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sinucigaşul îşi înnădise o sfoară de cureaua de la pantaloni şi a fost găsit în genunchi. La faţa locului au venit imediat poliţiştii criminalişti pentru a cerceta locul.

S-a spânzurat în scara surorii sale

Popa Mihail Adrian, în vârstă de 56 de ani, nu era căsătorit şi nu avea nici copii. Avea o pensie din care abia reuşea să se întreţină. Aproape toţi banii se duceau pe chirie. Acesta locuia la un bărbat, într-un bloc, vizavi de sora sa. Nimeni nu ştie exact ce l-a îndemnat pe bărbat să-şi ia viaţa, mai ales că toţi îl ştiau un om liniştit, care nu făcea niciodată scandal. „Nu făcea scandal, era un om la locul lui, dar era amărât. O ducea rău cu banii. Îl vedeam în fiecare zi, venea aici pe bancă, în faţa scării şi fuma. Nu avea pe nimeni în afară de sora sa. L-au văzut vecinii de dimineaţă când au plecat la serviciu, atârnat de balustradă”, spune un vecin.

Sărăcia l-a adus la demenţă

Sora sa sinucigaşului a aflat stupefiată de dimineaţă că omul şi-a luat viaţa chiar în scara în care locuia ea. Aceasta ne-a povestit că omul era din ce în ce mai abătut că nu reuşise să-şi facă un viitor şi de aceea mai şi bea atunci când găsea câte un leu. Chiar ieri acesta îşi luase pensia.
Anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupul neînsufleţit şi exclud orice altă variantă. Necropsia va stabili însă cauza exactă a morţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările