S-a ales cu dosar penal pentru braconaj, la doar 17 ani. Ce vâna un tânăr din Mătăsaru

S-a ales cu dosar penal pentru braconaj, la doar 17 ani. Ce vâna un tânăr din Mătăsaru

Un tânăr care a ieşit la vânătoare cu un câine din rasa ogar a fost prins de jandarmii dâmboviţeni, pe raza localităţii Mătăsaru. El a fost dat pe mâna poliţiştilor pentru continuara cercetărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La doar 17 de ani, un tânăr a fost surprins de jandarmii dâmboviţeni, noaptea trecută, pe raza localităţii Mătăsaru în timp ce se afla la vânătoare.
 
„În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că tânărul se afla pe un teren agricol din apropierea pădurii “Broşteni” şi cu ajutorul unui câine din rasa ogar intenţiona să captureze iepuri folosind pentru orbirea acestora un dispozitiv de iluminat improvizat, format dintr-un far şi doi acumulatori. Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru “practicarea vânătorii cu laţuri, ogari sau metişi de ogari”, acestea fiind înaintate Poliţiei oraşului Găeşti pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comuncat al IJJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările