Rupere de nori în Dâmboviţa. Pompierii au fost chemaţi să scoată apa din gospodării

Rupere de nori în Dâmboviţa. Pompierii au fost chemaţi să scoată apa din gospodării

O rupere de ori a provocat, marţi seara, inundarea mai multor gospodării din Dâmboviţa, iar un drum judeţean a fost blocat din cauza unui copac căzut, potrivit ISU Dâmboviţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
"Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în judeţul Dâmboviţa, echipaje de pompieri au fost solicitate în mai multe localităţi: Târgovişte, I.L. Caragiale, Cornăţelu (sat Slobozia), Bilciureşti şi Răcari (sat Mavrodin) unde au fost inundate mai multe curţi şi case. Astfel: în municipiul Târgovişte au fost inundate opt gospodării pe strada Magrini, în trei dintre acestea apa a pătruns în casă şi două gospodării pe strada Fructelor. Au mai fost inundate în I.L. Caragiale (1 curte), Cojasca - sat Iazu (1 curte), Finta (2 curţi), Butimanu (1 curte), Răcari - sat Mavrodin (curte şi casă) şi Ciocăneşti - sat Cretu (curte şi casă)", precizează ISU Dâmboviţa.
 
 
În comuna Cornăţelu, sat Slobozia, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt care bloca drumul judeţean.
 
Pentru gestionarea efectelor produse de fenomenele meteo periculoase acţionează în teren peste 25 de pompieri cu 10 autospeciale şi şapte motopompe de la mai multe subunităţi de intervenţie din judeţ.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările