Rezultate bune pentru Chindia Târgovişte, sub comanda lui Viorel Moldovan

Rezultate bune pentru Chindia Târgovişte, sub comanda lui Viorel Moldovan

Tehnicianul ştie ce înseamnă o promovare, reuşind această performanţă pe vremea în care antrena una dintre echipele sale de suflet, Rapidul

Chindia Târgovişte merge strună sub comanda fostului internaţional Viorel Moldovan, care speră să ducă formaţia în Liga I. După mai bine de doi ani, timp în care a stat departe de gazon, Viorel Moldovan a revenit în fotbal şi a ales să-şi încerce norocul la Chindia, echipă care a ratat la penaltiuri accederea în Liga 1, pierzând barajul cu FC Voluntari.

Potrivit click.ro, ”Moldo-gol” a început deja pregătirile pentru noul sezon şi a debutat cu dreptul în amicalele susţinute de târgovişteni. În ultima zi a cantonamentului desfăşurat la Mogoşoaia, echipa lui Moldovan s-a impus, 2-0 , în faţa celor de la Baloteşti, într-un joc care a avut loc la Centrul Naţional de la Buftea. Anterior, roş-albaştrii învinseseră pe CS Afumaţi cu 2-1.
 
Chindia a început meciul în formula: Aioani, Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitraşcu, Neguţ, L. Mihai, Tilică, Manea, Cherchez, Florea. Scorul a fost deschis în minutul 23 de Liviu Mihai, în urma unei lovituri de la 11 metri obţinută de Cristi Cherchez. În partea a doua, Chindia a reuşit să înscrie pentru 2-0 prin Daniel Florea, atacantul venit iarna trecută de la UTA Arad, care a decis să mai rămână lângă Turnul Chindiei cel puţin încă un sezon. 
 
”Sunt mulţumit de atitudinea şi implicarea băieţilor în acest cantonament, nu am ce să le reproşez, trebuie să continum aşa şi la final vom culege roadele. Trebuie să muncim, norocul ni-l facem cu mâna noastră, iar fără dorinţă, muncă, atitudine, implicare, nu ai cum să obţii rezultate ” – Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgovişte.
 
Tehnicianul ştie ce înseamnă o promovare, reuşind această performanţă pe vremea în care antrena una dintre echipele sale de suflet, Rapidul. Tocmai de aceea, fostul internaţional român este sigur că presiunea pe el şi pe echipă va fi uriaşă în sezonul care bate la usă.
 
” Cei de la Chindia m-au convins să vin la ei prezentându-mi un proiect frumos. Au pierdut la limită barajul de promovare în Liga 1, dar e o echipă cu calitate deosebită. Îmi place ce am găsit aici şi ne dorim din tot sufletul să promovăm, acesta este obiectivul şi vom face totul pentru acest lucru. Am găsit aici tineri interesanţi, dar şi jucători cu experienţă. Ei formează un grup sănătos, curat, receptiv. Trebuie să ne pregătim bine şi să atacăm în forţă promovarea. Va fi un sezon greu, dar nu poţi realiza lucruri măreţe fără sacrificii, fără obstacole. Presiune există peste tot, când ai rezultate, eşti apreciat, când nu, îţi faci valiza şi pleci, acesta este meseria de antrenor. Trebuie să fim echilibraţi şi cu picioarele pe pământ” – Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgovişte.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: