Reîncepe construcţia de locuinţe ANL pentru tineri, la Târgovişte

Reîncepe construcţia de locuinţe ANL pentru tineri, la Târgovişte

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunţat că în şedinţa de guvern de joi a fost adoptată au fost actualizaţi şi indicatorii tehnico-economici în vederea construirii a 146 de locuinţe ANL în Târgovişte.

"A fost adoptată o hotărâre de guvern iniţiată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei Locale pentru construcţia a 146 de locuinţe ANL pentru tineri, cu un buget de 30 de milioane de lei pentru această investiţie. Hotărârea de guvern actualizează practic indicatorii tehnico-economici pentru derularea acestei investiţii la nivelul municipiului Târgovişte, din judeţul Dâmboviţa", a spus Dancă.
 
Astfel, joi a fost adoptată în cadrul şedinţei de guvern hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Autostrada de centură Bucureşti, sector Centura Nord km 0+000 - km 52+770", pe raza localităţilor Afumaţi, Corbeanca, Dragomireşti Vale şi Glina, din judeţul Ilfov şi Joiţa, din judeţul Giurgiu.
 
Totodată, a fost adoptată hotărârea pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Dâmboviţa, municipiul Târgovişte, Zona Sagricom, str. Silviu Stănculescu, etapa II".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: