Recomandările Poliţiei pentru vremea rea. „Sezonul rece se apropie. Circulaţi cu atenţie!”

Recomandările Poliţiei pentru vremea rea. „Sezonul rece se apropie. Circulaţi cu atenţie!”

Poliţiştii de la Serviciul Rutier ne îndeamnă să manifestăm prudenţă şi anteţie sporită la volan, având în vedere avertizarea meteorologică de cod galben, sub incidenţa căreia se află şi judeţul Dâmboviţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Avertizarea meteo de vreme rea se va manifesta în intervalul orar 10:00-21:00, prin intensificări ale vântului, ploi însemnate cantitativ şi instabilitate atmosferică.
 
Recomandări ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Comunicat integral
 
„Circulaţi, atât în interiorul localităţii, cât şi în afara acesteia, cu o viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere, care vă permite oprirea în siguranţă a autovehiculului.
 
Păstraţi-vă calmul, în condiţiile unui trafic aglomerat, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile. 
 
Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă vă simţiţi obosit!
 
Adoptaţi o manieră preventivă de condus şi respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic.
 
Informaţii actualizate despre situaţia traficului găsiţi pe siteul oficial al Poliţiei Române, la secţiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic. 
 
De asemenea, pietonii sunt sfătuiţi să îşi ia toate măsurile de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în timpul deplasărilor pe drumurile publice.
 
Totodată, le recomandăm să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de conducătorii auto”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările