Razie cu sute de poliţişti în Dâmboviţa. Valoare uriaşă a amenzilor

Razie cu sute de poliţişti în Dâmboviţa. Valoare uriaşă a amenzilor

Peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au acţionat pe raza întregului judeţ, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice în urmă cu două zile.

 
Potrivit IPJ Dâmboviţa au fost organizate 121 de patrule, dintre care 107 de ordine publică şi au fost utilizate 95 de autospeciale.
 
„Poliţiştii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 22 de infracţiuni, dintre care 8 contra persoanei, 8 contra patrimoniului şi 3 în domeniul economico-financiar. De asemenea, au fost aplicate 260 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 80.525 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare. Acţiunile au fost desfăşurate împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: