Razie de proporţii, în weekend. Câte permise au fost reţinute şi ce valoare au avut amenzile date

Razie de proporţii, în weekend. Câte permise au fost reţinute şi ce valoare au avut amenzile date

Poliţiştii din Dâmboviţa au organizat o razie de proporţii în weekendul trecut, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost controlate 856 de autovehicule şi au fost legitimate 987 de persoane.

 
De asemenea, au fost controlate şi 63 de societăţi comerciale. În urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 19 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat 605 sancţiuni contravenţionale, dintre care 464 în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 
 
Alte 93 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 12 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite si 3 la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor Valoarea totală a amenzilor se ridică la 185.450 de lei.
 
De asemenea, au fost reţinute 21 de permise de conducere şi au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: