PSD Târgovişte vrea să fie stopată risipa de alimente

PSD Târgovişte vrea să fie stopată risipa de alimente

PSD Târgovişte vrea să fie stopată risipa de alimente

Echipa TSD va ieşi, miercuri, pe străzile din Târgovişte, încercând să îi îndemne pe oameni la un consum cât mai eficace. Preşedintele PSD Târgovişte, Cristi Stan, spune că în România, risipa este uriaşă.

 
"Ne propunem informarea comunităţii cu privire la raportul dintre procentul de cumpărare şi cel de consum alimentar. Acesta, potrivit studiilor recente, se află într-un dezechilibru accentuat, în condiţiile în care cumpărăm mult peste cantitatea de alimente care în mod normal ne-ar fi necesară. Studiile Comisiei Europene arată că, în România, deşi nivelul de trai nu este foarte ridicat, risipa este uriaşă. Pentru ca această risipă să înceteze şi pentru ca securitatea alimentară a generaţiilor viitoare să fie asigurată, e nevoie să schimbăm mentalitatea oamenilor, dar şi a marilor lanţuri alimentare de distribuţie", a spus Cristian Daniel Stan, preşedinte PSD Târgovişte.
 
Campania va fi lansată miercuri, ora 16.00, la sediul PSD Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: