Profesor din Dâmboviţa, găsit carbonizat în casă

Profesor din Dâmboviţa, găsit carbonizat în casă

Nicolae Marinescu a predat limba şi literatură română la Şcoala Gimnazială Şelaru.

Tragedie în Dâmboviţa, unde un fost profesor a ars de viu în propria casă. Incendiul a izbucnit miercuri noaptea în localitatea Fierbinţi, iar casa profesorului a fost mistuită de foc. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale însă nu au putut salva mai nimic din locuinţă.

Nicolae Marinescu, bărbatul în vârstă de 76 ani, a fost găsit mort în holul casei. Omul ar fi încercat să iasă din casa în flăcări, dar, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum şi nu a mai reuşit să ajungă la uşă.
 
 
Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coş de fum deteriorat. Au ars acoperişul casei, piese de mobilier, obiecte de uz casnic şi aparatură electrocasnică din interiorul locuinţei.
 
Până la pensionare, Nicolae Marinescu a predat limba şi literatură română la Şcoala Gimnazială Şelaru. A format generaţii întregi de elevi, însă la pensie s-a retras şi locuia singur. Acesta era consilier local la primăria din Şelaru.
 
 
„Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coş de fum deteriorat. Au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.60mp, piese de mobilier, materiale textile, elemente de tâmplărie, obiecte de uz gospodăresc şi aparatură electrocasnică din interiorul locuinţei”, au precizat pompierii.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: