Primarul Municipiului Târgovişte şi alţi 34 de primari din Argeş şi Dâmboviţa au intrat în Mişcarea Populară

Primarul Municipiului Târgovişte şi alţi 34 de primari din Argeş şi Dâmboviţa au intrat în Mişcarea Populară

PMP-ul condus de Eugen Tomac este un partid cu acte-n regulă

35 de primari din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, printre care şi primarul din Târgovişte, Gabriel Boriga, s-au înscris în Mişcarea Populară, a declarat, vineri, deputatul Florin Popescu.

 
Conducerea PMP s-a aflat, astăzi, într-un turneu în Muntenia, unde a luat parte la evenimentul de numire în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Argeş a lui Daniel Dragomir şi la inaugurarea sediului filialei PMP din judeţul Dâmboviţa, se arată într-un comunicat de presă al Mişării Populare. 
 
În cadrul unei întâlniri cu membrii şi susţinătorii Mişcării Populare, organizată la Târgovişte, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a vorbit despre situaţia din alianţa de guvernare.
 
„Ceea ce fac Victor Ponta şi Crin Antonescu de mai bine de două săptămâni este un atac iresponsabil la stabilitatea ţării”, a declarat acesta. 
 
Totodată, liderul PMP consideră că PNL trebuie să-şi asume guvernarea alături de PSD, „o guvernare incompetentă, o guvernare pentru privilegiile celor puternici, o guvernare anti-cetăţean”. 
 
„Trecerea în opoziţie nu te curăţă automat de păcate”, a mai spus Tomac.
 
„Din toată această emulaţie generata in jurul PMP va câştiga România. Cu bunele şi cu relele noastre, noi, cei care am venit în Mişcarea Populară, atunci când am avut o funcţie de decizie, am făcut ce era bine pentru ţară şi am lăsat ceva în urmă pentru oameni. Efortul fiecăruia dintre noi se subscrie astăzi unui singur proiect mare: o ţară mai bună pentru toţi. Mişcarea Populară este partidul care poate mişca România”, a declarat deputatul Elena Udrea.
 
Totodată, deputatul Florin Popescu a vorbit, la Târgovişte, despre recentele adeziuni la Mişcarea Populară ale primarilor din Dâmboviţa.
 
„Mişcarea Populară primeşte azi un impuls puternic în Dâmboviţa. Împreună, avem experienţa unor proiecte constructive pentru acest judeţ, ceea ce ne permite să ţintim să fim cea mai bună organizaţie judeţeană a PMP la viitoarele alegeri. Primarul Boriga, dar şi alţi 22 de primari din PDL şi USL, din Dâmboviţa, au trecut la Mişcarea Populară”, a spus Florin Popescu.
 
Florin Popescu a declarat că primarul comunei Pietrari, Cornel Coman a aderat şi el la Fundaţia Mişcarea Populară.
 
La evenimentele de astăzi din Argeş şi Dâmboviţa au participat lideri naţionali ai Mişcării Populare – preşedintele Eugen Tomac, deputaţii Elena Udrea, Florin Popescu şi Toader Paleologu, vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi, europarlamentarul Cristian Preda, preşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, precum şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările