Preşedintele PMP, Adrian Rădulescu, merge pe mâna Elenei Udrea la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Dâmboviţa a PMP este alături de Elana Udrea. Preşedintele Adrian Rădulescu este convins că Diaconescu se va retrage din cursă şi electoratul mai scapă de „povara” unui candidat de pe dreapta.

Până acum, pe dreapta, şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale Klaus Johannis, Călin Popescu Tăriceanu, Monica Macovei, Elena Udrea şi Cristian Diaconescu, candidatura acestuia din urmă fiind susţinută până de curând de Partidul Mişcarea Populară, până când a intrat „în joc” Elena Udrea şi şi-a lăsat „colegul” cu ochii-n soare să se descurce „independent”, fără sprijinul partidului.

Printre susţinătorii Elenei Udrea se numără şi liderul PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, care de altfel nu vede aglomeraţia de pe dreapta politică şi susţine că adevărata luptă pentru fotoliul de la Cotroceni se va da în turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

„Cristian Diaconescu a declarat că o să fie independent, dar sunt sigur că se va retrage. Sigur nu va merge până la capăt cu candidatura. Garantat! Nu sunt aşa mulţi candidaţi pe dreapta, pentru că Tăriceanu este pe stânga, el este cu Partidul Social Democrat, aşa că nu poate să fie candidat pe dreapta şi mai sunt în rest trei candidaţi, cu Monica Macovei. În primul tur nu suntem afectaţi de împărţirea voturilor pe dreapta, în turul doi se va decide. Vom vedea ce vom face în turul doi... Eu o susţin pe Elena Udrea”, a declarat Adrian Rădulescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite