Pregătiri intense pentru iarnă

Pregătiri intense pentru iarnă

Pregătiri intense pentru iarnă

Autorităţile dâmboviţene şi-au întocmit planul de acţiune pentru sezonul rece 2010-2011. Se va acţiona cu preponderenţă în zonele de risc şi în cele turistice, pentru preîntâmpinarea evenimentelor deosebite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru deszăpezirea celor 276 kilometri de drumuri naţionale, SDN Târgovişte şi-a constituit baze la Ulmi, Găeşti, Titu, Gemenea, Moroeni şi Teiş şi va acţiona cu 53 de utilaje. În această iarnă vor fi constituite stocuri de 6.400 tone de nisip şi sare.
   
SC Lucrări Drumuri şi Poduri a înfiinţat 12 baze de deszăpezire, iar pe cei 757,22 km de drumuri judeţene vor acţiona 126 de utilaje. Conform planului de măsuri întocmit de SC LDP şi Consiliul Judeţean, în sezonul rece sunt necesare 17.600 tone de material antiderapant.

„Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să asigure stocuri de alimente şi apă, dar şi să identifice spaţii de cazare pentru cetăţenii care ar putea rămâne înzăpeziţi pe raza localităţilor lor. Pentru a nu ne confrunta cu blocaje în trafic, rugăm cetăţenii judeţului Dâmboviţa să ţină cont de avertizările meteorologice şi de recomandările autorităţilor, să evite deplasările pe sectoarele de drum care vor fi închise şi să-şi echipeze corespunzător autoturismele”, precizează prefectul Iancu Caracota.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările