Precizări ale Carla's Dreams despre concertul întrerupt de la Târgovişte: momente omise de clipul care a circulat online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tratat ca un manelist, după ce un petrecăreţ a aruncat în el cu bani, solistul trupei a oprit concertul pe care îl susţinea într-un local din Târgovişte şi a părăsit scena într-un val de nemulţumire a celoralţi spectatori
Tratat ca un manelist, după ce un petrecăreţ a aruncat în el cu bani, solistul trupei a oprit concertul pe care îl susţinea într-un local din Târgovişte şi a părăsit scena într-un val de nemulţumire a celoralţi spectatori

La două zile de la întreruperea concertului de la Târgovişte, Carla's Dreams vine cu o serie de precizări legate de incident. Lămuririle au fost făcute pe pagina oficială de Facebook a trupei.

"Tolerarea viciilor de organizare şi/sau desfăşurare a evenimentelor publice poate duce la consecinţe GRAVE.

CSD consideră drept obligaţiune necesitatea de a lua atitudine promptă şi fermă faţă de astfel de manifestări.

Nu e o poziţie ”ideologică” – it’s just the right thing to do.

Situaţia din Târgovişte > precizări:

1. Momente omise de clipul care a circulat online:

a) încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă;

b) precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”;

c) accederea unui număr de persoane pe scenă;

d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieţilor de pe scenă;

e) înjurăturile de rigoare;

f) ameninţările de rigoare;

g) overall – situaţie de tensionare în continuă creştere.

2. CSD nu resimte şi nu agrează aere de ”supremaţie artistică” :) vizavi de orice curente muzicale. 

Afirmaţiile potrivit cărora ”cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani” – distorsionează fondul problemei. „Aruncarea cu bani” îşi are farmecul său – însă îşi are şi formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.

3. Inexistenţa măsurilor minime de asigurare a securităţii/ordinii în timpul unui eveniment – este un viciu fundamental de organizare. Circumstanţele de la punctul 1 ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură.

Decizia rămânea doar una.

Decizie pe care ne-o asumăm.

Este mai bine să îţi asumi câteva comentarii răutăcioase acum decât să te întrebe lumea, în cazul unei dezvoltări nefericite a situaţiei: “de ce nu aţi oprit concertul dacă nu exista securitate şi tensiunea creştea?”.

Am mai trecut prin asta şi ştim despre ce vorbim.

Better safe than sorry.

4. Nu vom pune încă accent, ci doar vom menţiona că din informaţiile pe care le-am primit de la mai multe persoane prezente în club în acea seară, spiritele totuşi s-au încins şi s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior şi de reprezentanţii autorităţilor.

5. Referitor la poziţiile expuse de un şir de lideri de opinie. Le înţelegem originea. Dacă am fi văzut şi noi doar informaţia difuzată – am fi avut, posibil, aceleaşi concluzii.

6. Ne pare foarte rău de poziţia de victimizare aleasă de administraţia clubului. În special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” CSD vs. Invitaţi, sau CSD vs. Târgovişte, Târgovişte vs. Alte oraşe.

O abordare care ne pare a fi perfidă. 

Târgoviştenii nu au nicio vină în cele întâmplate.

De asemenea, ne pare rău că modul în care a fost expusă problema de către reprezentanţii clubului a atras atenţia publică sub un unghi atât de nefavorabil târgoviştenilor şi Târgoviştei în general. Apelăm la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect să îşi revadă poziţia vis-a-vis de târgovişteni pentru că astfel de cazuri se întâmplă în toată România şi peste tot în lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea şi organizarea proastă.

Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniţi în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgovişte este mult mai mult decât un club iresponsabil. Şi oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ.

Dupa ce două zile şi-au expus isteric punctul de vedere, cenzurând într-acelaşi timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentanţii clubului au decis să le şteargă pe toate.

Dar le puteţi vedea mai jos. Menţionăm că în una dintre poze numele şi poza de profil sunt blurate, pentru că persoana este minoră.

Sperăm că acest post să întregească peisajul întâmplării şi să ofere suficientă claritate atât pentru opinia publică, cât şi pentru cei ce s-au expus deja.

P.S. ne pare foarte rău pentru persoanele care au fost nevoite să asiste la un concert întrerupt.

P.P.S. puteţi să nu faceţi print screen la acest post, pentru că acesta nu va fi şters. Nu vom cenzura comentariile, indiferent că ne sunt sau nu favorabile. Vor fi cenzurate doar comentariile care conţin atacuri la persoană sau referiri nerespectuoase", scrie pe pagina oficială a trupei.

VIDEO Carla’s Dreams a oprit un concert după ce solistul a fost tratat ca un manelist de un petrecăreţ care a aruncat în el cu bani
VIDEO Carla’s Dreams a oprit un concert după ce solistul a fost tratat ca un manelist de un petrecăreţ care a aruncat în el cu bani

Filmul evenimentului

Tratat ca un manelist, după ce un petrecăreţ a aruncat în el cu bani, solistul trupei a oprit concertul pe care îl susţinea într-un local din Târgovişte şi a părăsit scena într-un val de nemulţumire a celoralţi spectatori.

Pe imaginile postate pe Youtube se vede cum un petrecăreţ aruncă cu bani în solistul trupei Carla’s Dreams. Acesta se apleacă, ia banii şi îi aruncă la rândul său în ochi petrecăreţului, după care părăseşte scena spunând „Vă mulţumim mult!”. 

A fost prima dată când Carla’s Dreams a venit al Târgovişte, iar din păcate nu a plecat cu o impresie prea bună.

     

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite