Poliţiştii din Fieni au "tras pe dreapta" un camion plin cu marfă introdusă fraudulos în ţară

Poliţiştii din Fieni au

Astăzi, poliţiştii din ceadrul Poliţiei Oraşului Fieni au ridicat toate bunurile în vederea cercetărilor.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, după ce au depistat în remorca unui camion bunuri în valoare de peste 6000 de euro, introduse fraudulos în ţară. Oamenii legii spun că bunurile au fost aduse din Germania şi Austria.

Ştiri pe aceeaşi temă

"La data de 19 iulie 2013, ca urmare a cercetărilor efectuate de Poliţia Oraşului Fieni privind activitatea infracţională a unei grupări specializate în comiterea de furturi de pe teritoriul Uniunii Europene şi în baza unei semnalări efectuate de Poliţia Oraşului Fieni, poliţiştii din cadrul Poliţiei de Frontieră Borş , judeţul Bihor au identificat un ansamblu de vehicule, în care erau transportate în mod legal diferite mărfuri (produse elimentare, lubrefianţi, uleiuri minerale), de provenienţă Germania şi Austria", a declarat Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
 
În interiorul remorcii, între paleţii cu mărfurile respective se aflau 8 roţi de camion şi mai multe elemnete de caroserie, toate în valoare de 6000 de euro, pentru care conducătorul auto în vârstă de 21 de ani şi pasagerul din drepta, nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.
 
Astăzi, poliţiştii din ceadrul Poliţiei Oraşului Fieni au ridicat toate bunurile în vederea cercetărilor.
 
Cei doi suspecţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările