Poliţiştii din Capitală, cu ochii pe proxeneţii din Dâmboviţa

Poliţiştii din Capitală, cu ochii pe proxeneţii din Dâmboviţa

Şapte persoane, din 27 câte au fost audiate, au fost reţinute şi vor fi prezentate magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă

Şapte persoane suspectate de proxenetism au fost reţinute, marţi, după ce poliţiştii bucureşteni au făcut percheziţii la 16 adrese, inclusiv la un imobil deţinut de Viorel Lis, într-o acţiune care a vizat o grupare ce plasă prostituate sub paravanul unor saloane de masaj, potrivit Poliţiei Capitalei.

 
"Poliţiştii Capitalei şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a€“ I.G.P.R. şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale a€“ D.G.P.M.B. au făcut 16 percheziţii în Bucureşti, judeţul Dâmboviţa şi judeţul Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat în fapte de prostituţie şi proxenetism”, informează Poliţia Capitalei. 
  
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au început să supravegheze gruparea încă din decembrie 2013. 
  
Oamenii legii au stabilit că membrii gruparii, sub formă unei afaceri de tip salon de masaj erotic şi escorte, ar fi plasat în hotelurile de lux din centrul Capitalei prostituate care încasau între 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte întreagă. 
  
Şapte persoane, din 27 câte au fost audiate, au fost reţinute şi vor fi prezentate magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă. Una dintre percheziţii a vizat un imobil de pe stradă Tunări, care aparţine fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Imobilul fusese închiriat de Lis membrilor gruparii de proxeneti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: