Poliţişti din Dâmboviţa, tăiaţi cu coasa. Incidentul violent s-a lăsat cu focuri de armă

Poliţişti din Dâmboviţa, tăiaţi cu coasa. Incidentul violent s-a lăsat cu focuri de armă

Unul dintre agresorii poliţiştilor are probleme cu băutura, însă nu a mai fost implicat în scandaluri până acum.

Doi poliţişti din Dâmboviţa au fost tăiaţi cu coasa de doi fraţi din localitatea Văcăreşti, judeţul Dâmboviţa. Poliţiştii interveniseră după ce au fost solicitaţi de vecinii deranjaţi de conflictul iscat în familia agresorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe fondul consumului de alcool, într-o familie din localitatea Văcăreşti, a izbucnit un conflict spontan. Deranjaţi, vecinii au chemat poliţia. La faţa locului au ajuns doi poliţişti care au încercat să aplaneze conflictul, însă au fost atacaţi cu coasa de cei doi fraţi. 
 
Poliţiştii au suferit răni la mâini şi, în apărare, au tras spre agresori. Unul dintre ei a fost împuşcat în picior, iar celălalt în burtă. Ambii se află în stare stabilă. Atât poliţiştii, cât şi cei doi fraţi care i-au atacat au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. 
 
La faţa locului s-au deplasat mai multe forţe de poliţie şi SAS.
 
"IPJ Dâmboviţa a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcăreşti, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu şi a ieşit cu o coasă, agresându-i pe cei doi poliţişti. Avand în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenţii de poliţie a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercaţiei, a intervenit şi fratele agresorului, în atacul asupra poliţiştilor. Acesta a fost împuşcat în picior  de către agentul de poliţie", a transmis IPJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările