UPDATE VIDEO Poliţist care se deplasa cu motocicleta către serviciu, accidentat mortal de un şofer care circula pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit IPJ Dâmboviţa, motociclistul a fost acrosat şi accidentat mortal de un autoturism care circula pe contrasens
Potrivit IPJ Dâmboviţa, motociclistul a fost acrosat şi accidentat mortal de un autoturism care circula pe contrasens

Un poliţist în vârstă de 40 de ani, angajat al IPJ Dâmboviţa, a fost accidentat mortal vineri, 20 iulie, pe DN 71 Târgovişte - Bucureşti, în dreptul localităţii Ilfoveni.

UPDATE: „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa adresează sincere condoleanţe şi profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru, agent şef adjunct de poliţie Manuel Ungureanu, din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa, plecat prea devreme dintre noi. În această dimineaţă, colegul nostru a decedat în urma unui tragic accident de circulaţie produs pe DN 71, în afara localităţii Ilfoveni. Poliţiştii dâmboviţeni îşi exprimă recunoştinţa şi respectul pentru cel care a slujit cu fervoare legea şi comunitatea, timp de 13 ani. Dumnezeu să-l odihnească”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit IPJ Dâmboviţa, motociclistul a fost acrosat şi accidentat mortal de un autoturism care circula pe contrasens. Victima este poliţist şi se deplasa către serviciu, respectiv Serviciul Rutier Dâmboviţa.

Traficul rutier a fost blocat mai multe zeci de minute şi deviat. Se efectueaza cercetări pentru a se stabili cum s-a întâplat totul. Şoferul are 37 de ani şi este din Bucşani şi spune că poliţiştul circula cu viteză foarte mare.

Poliţistul se numea Manuel Ungureanu şi era un împătimit al motoarelor. Se pare că acesta lucra şi la Serviciul Rutier tot pe motocicletă.

politist accidentat


 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite