Un bărbat care a găsit un portofel pe stradă şi nu a anunţat autorităţile, pasibil de amendă VIDEO

Un bărbat care a găsit un portofel pe stradă şi nu a anunţat autorităţile, pasibil de amendă VIDEO

Sursa IPJ Dâmboviţa

Un bărbat care a găsit un portofel pe un trotuar din Găeşti, Dâmboviţa, este pasibil de amendă pentru că nu a anunţat Poliţia. El a fost identificat cu ajutorul unei camere de supraveghere care a surprins momentul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel care a pierdut portofelul a făcut un apel către cei care i-ar fi găsit portofelul că pot opri banii din el, dar să îi înapoieze actele. Numai că nu s-a întâmplat aşa.
 
Sorin şi-a pierdut portofelul, marţi, 17 mai, în parcarea unui supermarket din Găeşti. 
 
Cu toate acestea, nu a primit niciun răspuns. În schimb, a reuşit să facă rost de imaginile surprinse de o cameră de luat vederi, în care se vede cum un bărbat şi-a însuşit portofelul său.
 
„Pierdut portofel cu acte în parcarea de la Supermarket Enescu, pe numele Boca Sorin. Rog, cine găseşte, să sune la 0760778606, să oprească banii, dar să-mi înapoieze doar actele. Mulţumesc!”, a fost mesajul bărbatului care a pierdut portofelul.
 
În filmare se observă cum un individ opreşte bicicleta, ia portofelul, îl bagă în buzunar, după care pleacă.
 
Sursa video: cronica-gaestiului.ro

Sorin a găsit şi un martor, care a confirmat că l-a văzut în timp ce lua portofelul. 
 
Cel care îşi însuşise bunurile a precizat că nu a avut timp să meargă la poliţie şi că nici nu-l cunoştea, ca să i-l predea personal, deşi locuiesc în aceeaşi comună. El este pasibil de amendă pentru că nu a anunţat la timp Poliţia. 
   
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările