Poliţia i-a prins pe trei indivizi care au tâlhărit un jurnalist de la MDI Tv

Poliţia i-a prins pe trei indivizi care au tâlhărit un jurnalist de la MDI Tv

Cei trei tâlhari riscă să ajungă la închisoare

În urma activităţilor de cercetare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au identificat şi reţinut autorii în cazul unei tâlhării comise pe raza municipiului Târgovişte. Cel în cauză este Florentin Năstase, bătut crut de trei derbedei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În sarcina celor trei tineri, identificaţi în persoana numiţilor S.I., de 23 de ani, S.M., de 19 ani şi P.I., de 22 de ani, toţi din comuna Văcăreşti, sat Bungetu, s-a reţinut că  în noaptea de 05/06 decembrie a.c., l-au deposedat de cele două telefoane mobile, o suma de bani şi un lănţişor din argint  pe numitul N.F., de 36 de ani, din localitate, în timp ce acesta se deplasa către domiciliu.
 
Poliţiştii au procedat la reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările