15.000 de oameni cer închisoare pentru cei doi adolescenţi care au incendiat un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
caine incendiat

O petiţie prin care se cere închisoare pentru cei doi adolescenţi care au dat foc unui câine circulă în mediul online, fiind semnată de aproape 15.000 oameni.

Petiţia a fost creată de Alexandru Nicolae, cutremurat de cruzimea de care au dat dovadă cei doi adolescenţi de la Lăculeţe, judeţul Dâmboviţa.

„Cerem pedepsirea cu inchisoarea celor doi tineri care au incendiat un catelus in Dambovita, sat Laculete!!

Un căţeluş este incendiat fără milă de către un adolescent.

Telespectaorul susţine că imaginile au fost filmate la Lăculeţe, în judeţul Dâmboviţa.

Tânărul care dă foc câinelui este filmat de un alt adolescent, care se amuză copios pe seama gestului groaznic făcut de către prietenul său.

Mai întâi, individul a stropit cu benzină căţeluşul, iar apoi i-a dat foc cu ajutorul unei brichete.

Gestul groaznic i-ar putea costa scump pe tinerii implicaţi, aceştia putând fi acuzaţi de cruzime faţă de un animal neajutorat.

UPDATE: Poliţia dâmboviţeană s-a autosesizat în acest caz şi a deschis un dosar penal.“

Imagini de o cruzime rară au fost făcute publice. Un tânăr de 14 ani, din Dâmboviţa a fost filmat de un prieten în timp ce dădea foc unui câine legat de un pom cu o sfoară. Se pare că cei doi au turnat benzină pe bietul animal înainte să îi dea foc.

Tânărul care dă foc patrupedului are 14 ani şi este din Lăculeţe. Prietenul său care a filmat totul are 15 ani şi este din Dragodăneşti.

Cei doi se distrează copios după ce dau foc bietului animal care a murit în chinuri groaznice.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o persoană care incendiază un căţel, va informăm că la nivelul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost demarate cercetările. În cauza s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art 25 alin 1 lit a (dacă animalul este mort) sau art 25 alin 1 lit e din Legea 205/2004. Au fost identificaţi 2 tineri bănuiţi de comiterea faptei. În prezent se efectuează cercetări”, arată IPJ Dâmboviţa.

Sursa video: MDI TV

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO A incendiat un câine doar ca să se amuze. Poliţia l-a identificat şi a deschis un dosar penal

VIDEO Cruzime fără margini. Câini ucişi şi paznici bătuţi cu bâte şi pietre de braconieri, la o fermă piscicolă. Poliţia nu face nimic

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite